Közösségünk

Budaörs és Kamaraerdő határán, az egykori Vasvári Pál laktanya területén működik a Csillagösvény Waldorf Iskola, melyet egy lelkes tanári csoport alapított immáron 28 éve. Viszontagságokkal és fejlődéssel teli évek után mostanra egy igazán remek közösséggé alakultunk, nagyszerű ötletekkel és tervekkel.

A Katicabogár Waldorf Óvoda 2005-ben, a jelenlegi épületbe költözve indulhatott el. Két csoportja azóta is biztos alapot nyújt az iskolának.

Az óvodától érettségiig tartó Waldorf oktatási ív kiteljesítése érdekében a közelmúltban – a töki Kisgöncöl Waldorf Iskolával közösen – gimnáziumot alapítottunk. A 2018/19-es tanévtől működik a Szabad Waldorf Gimnázium, mely felmenő rendszerben, fokozatosan kiépülve az előző két intézménnyel közös épületben kezdte meg pályafutását.

Az épületet ezzel végérvényesen kinőttük, így új megoldást kell keresnünk ahhoz, hogy a gimnáziumunk a tervezett 5 évfolyam méretre növekedhessen,valamint hogy az általános iskola is igazán méltó körülmények között működhessen.

A céljaink elérése érdekében az idei évben egy nagyszabású adományszerző kampányt indítunk el, melynek egyik első állomásaként szerveztük meg ezt a támogatói estet.

Ide kattintva megismerheti céljainkat!